Betsafe.com - IN IT TO WIN IT

Mega fortune jackpotten nå på over 33 millioner Kr


Få en innskuddsbonus på 100% opptil 3000 kr! Med opptil 6000 kr på kontoen øker du sjansen for å vinne stort. Som ny kunde kan du utnytte begge bonusene.
 

 
Les mer

Hos Betsafe vinner kundene mye penger hver dag. Her er historiene som ikke skjer hver dag. Dette er historier hvor vinnerne ble overveldet, overrasket, glad – så glad at det kom røyk ut av ørene deres. Kos deg!
 
Spill nå
Med over 450.000 kunder fra over 100 land er Betsafe i dag en ledende tilbyder av spill- og underholdningsprodukter på nettet. Siden den offisielle lansering i januar 2006 har vi etablert oss som en av de mest tiltrodde og pålitelige selskapene i markedet.
Betsafe tilbyr våre kunder et bredt utvalg av innovative produkter som poker, oddsspill og casino. For å nå vår målsetting om å tilby den beste kundeservicen på nettet tilbyr vi derfor den unike og eksklusive supportgarantien som er gyldig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Vårt support team er tilgjengelig for forespørsler og kontakt gjennom e-post, live chat og telefon. Vennligst sjekk vår supportseksjon for ytterligere informasjon.
 

Wilhma aIIIine | Second floor | Tower Business Centre | Tower St. | Swatar | Malta
Unsubscribe

Don't like this offer? click here for something different