Post Nord

Posten.no var ikke i stand til å sende pakken til adressen din

På 12/01/2016 kurer var ute av stand til å levere denne pakken til deg. CT7239641558NO Grunnen til: Leveringsadressen er ikke riktig.

Skriv ut denne etiketten for å få denne pakken på vårt postkontor - Adresselapp

Skriv ut denne etiketten

Innsamling og bruk av informasjon

Webfokus er eneeier av informasjon innsamlet på dette nettsted. Vi vill ikke selge, dele eller leie ut denne informasjonen til andre på måter forskjellig fra det som er beskrevet i denne erklæringen. Webfokus samler informasjon fra våre brukere på flere forskjellige måter på dette nettstedet.

Informasjonskapsler(Cookies)

En informasjonskapser er en dataenhet lagret på brukerens hard disk som inneholder informasjon om brukeren. Bruken av en informasjonskapsler er på ingen måte knyttet til personlig identifiserbar informasjon ved bruk av vårt nettsted. Informasjonskapsler brukes til å lagre informasjon lagt inn av brukerene slik at de ikke behøver å legge inn denne på nytt ved neste besøk. Informasjonskapsler kan deaktiveres i de fleste nettleseres oppsett. Hvis en bruker avviser en informasjonskapsel kan nettstedet fortsatt benyttes, ulempen er at brukeren må legge inn informasjon på nytt ved hvert besøk.

Annonsering

Vi bruker tredjeparts annonseringsselskaper til å vise annonser når du besøker nettstedet vårt. Det kan hende at disse selskapene bruker informasjon (som ikke inkluderer navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer) om dine besøk på dette og andre nettsteder for å kunne levere annonser om varer og tjenester som kan være interessante for deg.

© 2016 posten.no