[Tr.h.] WTO? nei hopp i havet! 9.november kl.1200

De Grønne i Trondheim trondheim at gronne.no
Thu Nov 8 22:40:53 CET 2001


	Vår Verden er ikke til salgs!

	WTO? Nei, hopp i havet!
 
 I anledning av den fjerde forhandlingsrunden i Verdens Handelsorganisasjon (WTO) er 9ende november erklært som internasjonal markeringsdag for kritikken av WTO-systemet. Det vil foregå markeringer også i Trondhjem. 

På fredags formiddag, klokka 1200, vil en mengde engasjerte og sterke mennesker møtes, for å trosse vind og vær, i kampen for en bedre verden. ved å HOPPE I HAVET vil vi uttrykke vår kritikk av WTO. 

Det forventes tilstedeværelse av media (tv, avis) som vil offentliggjøre aksjonen. Det er svært ønskelig at også du vil vise at du bryr deg. Om du skulle mene at vannet et for kaldt, setter vi stor pris på bare selv oppmøtet, for å vise støtten bak vår aksjon. 

Men det er ikke alt:  
Klokka 1800 samme dag (fredag) skal et større antall mennesker møtes på Torget for å gå i demonstrasjonstog og å høre på vekkende appellanter. Denne markeringen er fullstendig samordnet med SOS-Rasismes markering av Krystallnatta (utenfor Vit.Museet 1700). 

 Ta med  instrumenter og  alle mulige ting du kan finne på, som kan gjøre denne markeringen til en glimrende markering.

Og kampen fortsetter: på lørdag blir det stands på toppen av Nordre, fraav omlag 100 til omlag 1500) hvor organisasjoner som stiller seg bak parolen "vår verden er ikke til slags" får presentere seg selv. 

Og du er herved ønsket hjertelig velkommen!







More information about the Trondheim mailing list