[Tr.h.] Nye tider!

linear linear at online.no
Thu Nov 29 19:12:26 CET 2001


Dette er en desperat bønn om forandring: 

Tradisjonen tro tennes julegrana på torget, lørdag 1.des kl. 18. Dette er et arrangement som vanligvis trekker mange små og store mennesker, og er således en utmerket anledning til å holde en aldri så liten markering. Kanskje vil en slik markering/demonstrasjon få noen til å stoppe i julehandelen og tenke litt på egenhånd, upåvirket av massemedia, i ett, lite øyeblikk? 
Hva om vi klarte å påvirke noen til å bruke jule-pengene på noe mer fornuftig, som ny el- eller hydrogenbil, investere penger i selskaper som satser på miljø og global rettferdighet, donere litt til treplantning i utkanten av ørkenområder, e.l. 
Det som er helt sikkert er at ingenting skjer her i verden uten at noen gidder å gjøre noe. Viktigst er selvfølgelig alle de bittesmå handlingene du gjør hver eneste dag, de små detaljene som utgjør helheten. Problemet er at ingen er 100% bevisste i alt de foretar seg.
Skal vi få en slutt på voldtekten av vår moder jord og vår kollektive moral?    Da må du også ta i et tak.  ..PLEASE!!   Dersom du ikke gidder er sannsynligheten for at særlig mange andre gjør det heller liten. 
Vi møtes, lørdag på torget. 18:00

Paroler: "Nissen er deppa!", "-fisk spiser bæsj og drikker såpe. :)",
"Ja til tog og trikk! ...fordi biler fiser for mye." ..men dette er selvfølgelig foreløpig. Lag gjerne din egen!
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.copyleft.no/pipermail/trondheim/attachments/20011129/13d1c2d3/attachment.html


More information about the Trondheim mailing list