Bli med å arrangere Trondheim Sosiale Forum 2007

Jan Bojer Vindheim jan at vindheim.net
Mon Oct 16 19:39:06 UTC 2006


Bli med å arrangere
Trondheim Sosiale Forum 2007

Trondheim Sosiale Forum er en paraplyorganisasjon tilknyttet Verdens  Sosiale Forum og Globaliseringskonferansen. I mars 2007 vil Trondheim Sosiale Forum bli arrangert for fjerde gang.   Vi ønsker at forumet skal vere en møteplass og et talerør fororganisasjoner i Trondheim som arbeider med  tema innenfor våre rammer.

TSFs høyeste organ er allmøtet. Her   prøver vi å ha   hovedfokus på
politikk og diskusjon om møtetemaer, og tar i tillegg opp praktisk
gjennomføring,  økonomi og andre  tema når det er nodvendig.

På et allmøte i september ble det vedtatt å ta sikte på et arrangement i slutten av mars 2007 med  «religion og politikk» som overordnet tema. Det ble  satt ned et arbeidsutvalg på fire personer:  Andreas Mathisen, Steinar Strandheim, Tina Dahl og Jan Bojer Vindheim. 

Om din organisasjon ønsker å nå et stort publikum  med et tema dere synes  er viktig, kan dere tenke ut et mulig forslag og presnterer det for allmøtet. Om dere ikke har konkrete ideer kan dere også komme på allmøtet og bli med på idemyldring rundt tema.

Organisasjoner kan dessuten  formelt melde seg inn i TSF ved å betale en kontingent på  500 kroner.

Arbeidsutvalget har hatt kontakt med styret i Studentersamfundet  med tanke på å lage et fellesarrangement. Det vil i så fall innebære  at lørdagsmøtet i Samfundet legges opp i forhold til vårt hovedtema, og at vi har  parallelle serier med møter i samfundets lokaler  tidligere på lørdagen. Dersom vi også skal ha møter på fredag og/eller søndag må de arrangeres et annet sted, f.eks. på ISAK.


Neste allmøte arrangeres 
mandag 23 oktober kl 1800  hos Redd Barna i Fjordgata 66.

Vel møtt!

-- 

  ***   ***   ***
jan bojer vindheim
bekkasinvn 10, 7082 kattem
tlf. 97 65 98 32
skype: janbojer
http://www.vindheim.net/




More information about the Trondheim mailing list